Afyonkarahisar AK parti il genel meclis üyesi Necati Sevik ve İl Özel İdaresi Yol müdürü Faik Karakoç Çay ilçesine giderken geçirmiş oldukları trafik kazasında yaralandılar.

Haber merkezimize az önce ulaşan bilgilere göre, İl özel idaresi resmi aracıyla Bolvadin köprüsü ve Konya yolu kavşağı bölgesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledikten sonra, buradan Çay ilçesindeki sıcak asfalt şantiyesine hareket eden Necati Sevik ve Faik Karakoç, arabanın önüne aniden çıkan bir köpek nedeniyle, araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek saat 14.00 sularında kaza yaptı.
Kazada araba kullanılamaz hale gelirken, Afyon il genel meclis üyesi Necati Sevik ve İl Özel İdare Yol müdürü Faik Karakoç ve araç sürücüsü hafif şekilde yaralandılar.
Ambulans ile Bolvadin Hastanesine kaldırılan yaralılar burada ayak üstü tedavileri sonrası taburcu edildikleri ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Başta Necati Sevik ve diğer yaralılar olmak üzere, tüm aile yakınlarına Belemtürk olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Belçika, Yunanistan’dan 18 mülteci çocuk kabul edecek
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44650 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25411 kez okundu
3
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19598 kez okundu
4
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19406 kez okundu
5
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
19281 kez okundu