Belemtürk Haber Merkezi – Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Rheda-Wiedenbrück kentinde meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki Fidan Uykur yaşamını yitirdi. Elektrikli scooter kullanan genç kadın, bir kavşakta kamyonla yaşanan çarpışma sonucu ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza sabah saatlerinde meydana geldi. Bisiklet yolunu takip eden genç sürücü, aynı noktada dönüş yapmakta olan bir kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan Uykur için çevredeki vatandaşlar hemen yardım çağrısında bulundu.
Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi Yetersiz Kaldı
Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri genç kadını hayatta tutabilmek için yoğun çaba sarf etti. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen 19 yaşındaki genç olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kaza nedeniyle bölgede bir süre güvenlik önlemleri alınırken, trafik akışı da kontrollü şekilde sağlandı.
Soruşturma Başlatıldı
Polis ve savcılık ekipleri kazanın kesin nedenini belirlemek amacıyla inceleme başlattı. Özellikle kamyon sürücüsünün manevrası ve kaza anındaki koşulların detaylı şekilde araştırıldığı bildirildi.
Genç yaşta hayatını kaybeden Fidan Uykur’un ölümü, ailesi ve yakın çevresinde büyük üzüntüye neden olurken, Almanya’daki Türk toplumu arasında da derin bir yankı uyandırdı.
Belçika Sint-Niklaas’ta bıçaklı saldırı
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110237 kez okundu
2
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45757 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
20428 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
19286 kez okundu
5
Belçika’nın Gent şehrinde kayıp 14 yaşındaki Türk kızı Naran Karakaya için arama çalışması başlatıldı
18800 kez okundu