Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıttıkları çifti dolandıran 2 zanlı gözaltına alındı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler, bir çiftin MİT görevlisi oldukları yalanını söyleyen K.Ç. (40) ve C.K. (21) tarafından adlarının FETÖ soruşturmasına karıştıkları iddiasıyla dolandırılmasının ardından çalışma başlattı.

Ekipler, mağdur çiftin altınlarını kuyumcuda bozdurup 11 bin 750 dolar nakde çevirerek bu kişilere teslim etmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Plaka Tanıma Sistemi’ne (PTS) ait kayıtları inceleyerek bu kişilerin Kocaeli’ye gittiğini belirledi.
Kocaeli’de jandarma ekipleriyle düzenlenen operasyonda, şüpheliler K.Ç. ve C.K. gözaltına alındı. Aramalarda ise 11 bin 600 dolar ele geçirildi.
Ayrıca şüphelilerden C.K’nin 7 ayrı suç kaydının olduğu tespit edildi.
Eskişehir’e getirilen ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüphelinin işlemleri sürüyor.
Gent belediye binası önünde gergin bir pazartesi akşamı
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46669 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25554 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
21340 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
20224 kez okundu
5
Belçika’nın Gent şehrinde kayıp 14 yaşındaki Türk kızı Naran Karakaya için arama çalışması başlatıldı
19859 kez okundu