Yüksek Seçim Kurulu (YSK), siyasi partilerin, iki il merkezi ile 26 ilçedeki seçimin iptali, Emirdağ Belediye Başkanlığına ait seçim sonuçlarına karşı oyların yeniden sayımı ve mazbatanın iptaline yönelik başvurusunu reddetti.
YSK, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin sonuçlarına ilişkin, İl Seçim Kurulları kararlarına karşı yapılan itirazları görüşmeye devam ediyor.
Kurul, bu kapsamda, bugünkü toplantısında, siyasi partilerin, bazı seçim bölgelerine yönelik itirazlarını karara bağladı. Oyların yeniden sayımı talebi kabul edilmedi
MHP’nin Konya’nın Doğanhisar ilçesi ve Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi, İYİ Parti’nin Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesi, DEM Parti’nin ise Mardin’in Ömerli ilçesi ve Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde seçimin iptaline yönelik başvurusu kabul edilmedi.
Avrupa Parlamentosu AB’nin tartışmalı Göç ve İltica Anlaşması’na onay verdi
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45785 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25453 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
20456 kez okundu
4
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19737 kez okundu
5
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19510 kez okundu