Emirdağ ilçesinde temaslarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte Emirdağ ilçesine yapılacak olan huzurevi için protokol imzaladı.

İmzalanan protokole göre, Emirdağ ilçesinde yapılacak olan huzurevi 2552 m²lik alan üzerine inşa edilecek, 72 kişi kapasiteli, her biri 65 m² kullanım alanına sahip, modern 1+1 müstakil tip evlerden oluşan Emirdağ Huzurevi Projesi 2024 yılı içerisinde hayata geçirilecek.

Emirdağ ilçesinin yurtdışına yoğun göç vermesi sebebiyle, ilçede aile bireylerinden uzak, bakıma muhtaç ve yalnız kalan yaşlı nüfusu oldukça yüksek olduğu için bu proje ile ilçenin yaşlı bireylerine, ailelerinin eksiklikleri hissettirmeyecek.
Kaliteli vakit geçirecekleri, sıcak, konforlu ve huzurlu bir yuva temin edilmesi hedefleniyor.
Brüksel’de genç işsizlik sayısı geçen yıldan bu yana yüzde 13 arttı
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44651 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25411 kez okundu
3
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19598 kez okundu
4
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19406 kez okundu
5
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
19282 kez okundu