Emirdağ Belediye Akademi oyuncularından Soner Şahan (15 yaş),Baran Dönmez (15 yaş) ,Resul Karavil (16 yaş) A takımla antrenmanlara başladı.

Futbol Akademi sorumlusu Antrenör Seçkin İşgüzar ‘’Oyuncularımızı kutluyorum. Haziran ayında kurmuş olduğumuz Futbol Akademimizle bu gençlerimiz ilk defa lisanslı sporcu oldular. 5 ay gibi kısa sürede sıkı bir çalışmayla A takımımıza yükselmeyi başardılar. Emirdağlı çocuklarımızın elinden tutmak için çok çalışıyoruz. Bu gençlerimizin buralara gelmesinde bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen ve akademimizin kurulmasında büyük çabaları olan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca gençlerimize A takımda şans veren Gürsoy Turan hocamızada teşekkür ederiz. İnşallah alttan daha bir çok Emirdağlı gencimiz gelecek. Hem ülke futboluna hem belde takımımıza birçok genç kazandıracağımıza inanıyoruz. Yakında U16 liginde gençlerimiz beldemizi temsil edecekler, tüm halkımızıda maçlarımıza bekliyoruz. ‘’ dedi.
Emirdağ Belediyesi Futbol Akademisi 2010-2009-2008-2007-2006-2005 yaş doğumlu sporcularla hafta içi her gün Emirdağ ilçe stadyumunda 17:30-19:30 arası antrenmanlarına devam ediyor.
Hollanda Prensesi evinden çıkamıyor
AFYONKARAHISAR
Belçika Türk Federasyonu’ndan Milli Birlik, Kardeşlik, Ülkü ve Kültür Şöleni’ne davet
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44048 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25389 kez okundu
3
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19518 kez okundu
4
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19337 kez okundu
5
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
18699 kez okundu