Bulgaristan ve Romanya, 31 Mart‘tan itibaren AB’de serbest dolaşıma dahil oluyor. Bu nedenle Türkiye’den Bulgaristan’a girişte daha sıkı denetim olacak.

Otomobilleriyle Türkiye’ye gidecek olan Avrupalı Türkler, bu yaz dönüş yolculuğunda Bulgaristan sınır kapılarında daha uzun süre beklemek zorunda kalacak.
Bulgaristan ve Romanya’nın 31 Mart’tan itibaren AB içinde serbest dolaşım imkânı sağlayan Schengen bölgesine kısmen katılması dolayısıyla gümrük kapılarında araç aramaları daha sıkı yapılacak. Bu durum dönüşlerin yoğunlaştığı günlerde araç kuyruklarını uzatacak.
Bulgaristan zaten yoğunluğu kaldıramadığı için kuyruklar uzuyordu. Artık dönüş yolculukları çileye dönecek.
Avrupa’da yaşayan gurbetçi pilotlar artık Türkiye’de de tanınacak
ALMANYA
Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), Avrupa’nın kalbi Brüksel’de iftar programı düzenledi
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44655 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
19291 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
18204 kez okundu
5
Belçika’nın Gent şehrinde kayıp 14 yaşındaki Türk kızı Naran Karakaya için arama çalışması başlatıldı
17650 kez okundu