Belemtürk Haber Merkezi – Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu Başkanı Nedim Koçaslan, yazılı bir basın açıklaması yayınlayarak, tüm spor severleri 25´ci “Atatürk Kupası” Futbol Turnuvası’na davet etti.

Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu Başkanı Nedim Koçaslan, yaptığı basın açıklamasında, “Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu’nun geleneksel olarak düzenleyeceği 25´ci “Atatürk Kupası” Futbol Turnuvası, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 24 Mayıs´ta Belçika’nın doğusunda kalan Limburg Bölgesi, Amatör Futbol Liglerde mücadele eden güzide temsilcimiz KFC Anadol Heusden /Zolder Kulübü tesislerinde düzenlenmekte olan etkinlikler ile üstlendiği Atatürk KupasI adı altında projeleri ile ilk günkü gibi heyecanla ve profesyonel kadromuz ile gerçekleştirmekteyiz.

KFC Anadol Heusden /Zolder Futbol Takımı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında dopdolu bir organizasyon ile ev sahipliği yapmaya hazırlanırken Belçika’daki muhtelif bölgelerinde bulunan Bölgesel Amatör Türk Futbol Takımları yer alacağı 16 takım ile çok renkli, bambaşka eğlenceli ve şaşırtıcı sahne performansıyla sizlere doyumsuz bir futbol gösterisi sunacaklar.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi kurmak adına girdiği mücadelenin ilk adımı, “Atatürk’ün Ey Türk Gençliği” diyerek ülkemizi gençlere emanet ettiği gerçeğini bir kez daha hatırlarken, Türk halkını bir araya getiren ortak bir değerle Türk gençlerine yönelik sportif faaliyetlerde bulunan kurumların temsilcileri olarak, Belçika´da faaliyet gösteren spor dernekleri ve spor Federasyonlarının üye olduğu Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu, Belçika’nın muhtelif şehirlerinde dönüşümlü olarak sosyal ve kültürel yaşamın canlanması için, sempozyumlar ve festivaller gerçekleştirmektedir.
Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu, gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı 24 Mayıs 2025´de KFC Anadol Heusden /Zolder spor kompleksinde Final maçı ve kapanış şölenimizde, bizleri onurlandırmanızdan mutluluk duyacağız.
Bu coşkuyu birlikte yaşamak için sizleri “Atatürk Kupası” Futbol Turnuvasına içtenlikle davet ediyoruz.” sözlerine yer verdi.
Belçika’da İntihar sayısı son 25 yılın en düşük seviyesine geriledi
AFYONKARAHISAR
Belçika Türk Federasyonu’ndan Milli Birlik, Kardeşlik, Ülkü ve Kültür Şöleni’ne davet
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44049 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25389 kez okundu
3
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19518 kez okundu
4
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19337 kez okundu
5
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
18700 kez okundu