
Belemtürk Haber Merkezi – Batı Almanya’nın Solingen şehrinin 650. kuruluş yıldönümü kutlamaları sırasında bir kişinin düzenlediği bıçaklı saldırıda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Solinger Tageblatt gazetesinin haberine göre, dün akşam saat 21.45 sıralarında yaşanan bıçaklı saldırıda, polis ekipleri ziyaretçilerin festival alanını terk etmelerini istedi.

Haber yayına hazırlandığında henüz kimsenin tutuklanmadığı bildirilirken, failin yakalanması için polisin çalışma başlattığı açıklandı.
Kentin belediye başkanı Tim Kurzbach, kişisel sosyal medya Facebook hesabından yaptığı açıklamada “Hepimiz şoktayız, şehrimizde böyle bir saldırının gerçekleşmesi yüreğimi acıtıyor. Kaybettiklerimizi düşündükçe gözlerim doluyor. Hala yaşam mücadelesi veren herkes için dua ediyorum.” sözlerine yer verdi.

Emirdağ’da 100 çocuğun barınacağı Emirdağ Çocuk Evleri Sitesi’nin inşaatı başlıyor
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109980 kez okundu
2
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42679 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
17379 kez okundu
4
Belçika’da 3 çocuk babası kayıp Mevlüt Taş aranıyor!
16607 kez okundu
5
Erdoğan’dan yurtdışından getirilen araç ve telefonlarla ilgili önemli müjde
16598 kez okundu