Belemtürk Haber Merkezi – Almanya’nın Schleswig-Holstein eyaletine bağlı Flensburg yakınlarındaki Satrupholm ormanında yaşanan trajik kazada, devrilen bir ağacın altında kalan 16 yaşındaki genç kız, 21 yaşındaki anne ve 10 aylık bebeği yaşamını yitirdi.

Acil servis ekipleri, itfaiye ve iki kurtarma helikopteri olay yerine sevk edildi. Olay anında yaklaşık elli kişinin orada olduğu bildirildi.

Bild gazetesinin aktardığı bilgilere göre, yaklaşık 30 metre uzunluğundaki ağacın devrilmesi sonucu anne ve genç kız olay yerinde hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan bebek müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayda ayrıca 18 yaşındaki bir kız ağır yaralandı ve helikopterle hastaneye sevk edildi. Durumu hafif olan diğer yaralılar ise ayakya tedavi edildi.
Alman meteoroloji servisine göre, o sabah ülkenin o bölgesinde hava fırtınalıydı. Saatte 65 km’ye varan rüzgarın şiddeti zaman zaman saatte 80 kilometreyi aştı.
Belçika’nın Sint-Niklaas şehrinde bir kadın hastanenin acil servisine arabayla girmeye çalıştı
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110156 kez okundu
2
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44899 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
19557 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
18442 kez okundu
5
Belçika’nın Gent şehrinde kayıp 14 yaşındaki Türk kızı Naran Karakaya için arama çalışması başlatıldı
17907 kez okundu