Belçika’da PKK yandaşı ve Türk karşıtı açıklamaları ile bilinen Zuhal Demir, Genk Belediye Başkanı seçilmesi halinde Flaman Eğitim, Adalet ve Çalışma Bakanlığı görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Geçen hafta başında Flaman bakanı olarak yemin eden Zuhal Demir’e yeni hükümette Eğitim Bakanlığı gibi önemli bir görev verildi.

Flaman Eğitim, Adalet ve Çalışma Bakanı Zuhal Demir, 13 Ekim’de yapılacak seçimlerde Genk Belediye seçilmesi hâlinde bakanlık görevinden istifa edeceğini söyleyerek yoluna Genk belediye başkanı olarak devam edeceğini açıkladı.
N-VA partisinin Flaman parlamentosu milletvekili Demir, 13 Ekim’de yapılacak belediye seçimlerinde mevcut başkan CD&V’li Wim Dries’e karşı yarışacak.
Het Nieuwsblad tarafından yapılan bir ankete göre, iki aday arasında başa baş bir yarış olacak.
Milletvekili Burak Nallı, “Turkish Lady Gent” derneğini Flaman Parlamentosu’nda kabul etti
AFYONKARAHISAR
Belçika’da yapılan evlilik sözleşmesi Türkiye’deki mal varlıkları için de geçerli mi?
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46645 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25545 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
21326 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
20211 kez okundu
5
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19848 kez okundu