Emirdağ Belediye Başkan adayı aynı zamanda Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ilçenin eksiklerini göz önünde bulundurularak hazırladığı Emirdağ Yüzyılı projelerini açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Koyuncu önemli bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor.
Emirdağ’ın önemli bir eksiği olan Mezbahane projesini açıklayan Koyuncu, ilçeye kazandırılacak Mezbahanenin son teknolojik alet ve ekipmanlarla donatılacağını duyurdu.
Emirdağ’ı yeni dönemde de birçok projeyle buluşturacaklarını belirten Koyuncu, “Milli ekonomimizin temeli olan tarım ve hayvancılığa Emirdağ Belediyesi olarak ayrı bir önem veriyoruz. Hayvancılık sektörünün olmazsa olmazlarından biri olan Mezbaha, projesi ile ilçemizdeki çok önemli bir sorun da ortadan kalkmış olacak. İlçemizin ihtiyacını karşılayacak şekilde küçükbaş ve büyükbaş için mezbahane projemizi yapacağız. Amacımız vatandaşlarımızın kurban bayramı günlerinde kurbanlarını daha hijyenik, sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmesi ve İlçemizde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın da sağlıklı ve kusursuz bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.
Hollanda’da İslami kuruluşlardan “Herzog’un ziyareti kabul edilmesin” çağrısı
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44205 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25400 kez okundu
3
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19534 kez okundu
4
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19366 kez okundu
5
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
18854 kez okundu