Belemtürk Haber Merkezi – Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçeye kazandırılacak yeni bir eğitim projesinin müjdesini verdi. Eski adıyla METEM olarak bilinen Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) inşası için çalışmalara başlandığını duyurdu.

Yaklaşık 100 milyon TL bütçeyle hayata geçirilecek olan proje kapsamında yer teslimi tamamlandı. Başkan Koyuncu, yaptığı paylaşımda, “Yatırım Yağıyor Maaşallah

Allah verdikçe veriyor…
Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Sayın Bakanımızdan, Sayın Milletvekillerimizden, Ak Parti İl, İlçe Başkanlarımızdan Razı olsun ” sözleriyle emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
Projenin hızlı bir şekilde tamamlanarak öğrenci ve öğretmenlerin hizmetine sunulmasını temenni eden Başkan Koyuncu, yetkililerle birlikte inşaat sahasında detaylı incelemelerde bulundu.

Bu dev eğitim yatırımıyla, Emirdağ’ın gençlerine modern ve donanımlı bir eğitim ortamı sağlanması hedefleniyor. İlçeye kazandırılacak bu yeni eğitim kurumu, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanarak, Emirdağ’daki eğitim standardını bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyor.
Hollanda’da İslami ve toplumsal araştırmalar yürütecek HDV Akademi açıldı
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46674 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25559 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
21345 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
20228 kez okundu
5
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19868 kez okundu