
Emirdağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların duygularını istismar ederek, haksız kazanç elde eden dilencilere karşı denetimler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Zabıta ekipleri, Uzun Çarşı, Şehit Astsubay Yücel Kır Caddesi gibi ilçemizin merkez noktaları ve market – cami önlerinde vatandaşlarımızın duygularını sömürerek para dilenen dilencileri topladı. Zabıta Müdürlüğü’ne götürülerek kimlik tespiti yapılan şahısın üzerinden yüklü miktarda para ele geçirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Bütün Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de ihtiyaç sahiplerine Devletimiz, Belediyemiz, Kaymakamlığımız tarafından düzenli olarak yardımlar yapılıyor. Vatandaşlarımızdan ricam insanların duygularını istismar ederek para toplayan dilencilere itibar etmesinler. Para verip dilenciliği meslek haline getirilmelerine vesile olmasınlar. Mesai arkadaşlarımız vatandaşlarımızın sağlık, esenlik, huzur ve kamu düzenini korumak için denetimlerine devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Hollanda, Türkiye’ye yönelik savunma sanayi ihracat kısıtlamasını kaldırdı
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42679 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25304 kez okundu
3
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19342 kez okundu
4
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19125 kez okundu
5
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
17379 kez okundu