Üreten, ekonomiye katkı sunan, gelişen, dönüşen, büyüyen Emirdağ, gelişmiş altyapısı ve yatırımcıların ihtiyaç duyduğu her türlü imkana sahip olan Organize Sanayi Bölgesi’ne ilgi artarak devam ediyor.

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’nde 50 kişinin istihdam edileceği, ısı yalıtım ve kaplama imalatı yapacak olan Bayrak Hafriyat Hazır Beton San. ve Tic. Ltd. Şti. firmasına sanayi parseli tahsis edildi.

Arsa Tahsis Sözleşmesi Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ OSB Başkan vekili, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve işletme sahibi Mustafa Bayrak arasında imzalandı.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen imza töreninde hemşerilerinin Emirdağ’a yaptığı 20 milyon liralık yatırımın ilçedeki istihdam açısından çok önemli olduğunu belirten Başkan Koyuncu; “Emirdağ gelişen Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. İşletmeler Emirdağ’da açıldıkça Emirdağlı gençlerimiz iş bulacak, iş istihdamı artacak kazanan Kadim şehrimiz olacak. Bu bağlamda yatırım için Emirdağ OSB’yi tercih eden hemşehrilerimiz Mustafa Bayrak’a teşekkür ediyor, işletmenin kendisine, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
HABER FOTOĞRAFLARI



Gent polis özel timleri elektronik sigara dükkanına baskın düzenledi.
AFYONKARAHISAR
Belçika’da yapılan evlilik sözleşmesi Türkiye’deki mal varlıkları için de geçerli mi?
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46659 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25545 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
21332 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
20219 kez okundu
5
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19848 kez okundu