Emirdağ Menderes Mahallesi Sait Nursi Caddesinde bulunan Kent Orman Parkı bir yıllığına kiraya verilecek.

İlçede yaşayan vatandaşların doğayla iç içe, huzurlu ve yeşil bir yaşam alanı sunan Kent Ormanı işletmesi bir yıllığına kiraya verilecek. Kiralama işlemi, şeffaflık ve rekabetin sağlanması amacıyla açık artırma usulüyle gerçekleştirilecektir. 1 yıllık kira muhammen bedeli ( KDV hariç) 60.000.00 TL, geçici teminat bedeli ise 1.800.00 TL’DİR.

Kiralama İhalesi, 31.05.2024 tarihinde saat 10.30 Emirdağ Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. İhaleye katılacak firmalar, belirtilen tarih ve saatte Emirdağ Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda hazır bulunmalıdır. İhale, açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek olup, başlangıç bedeli ve artırma adımları ihale komisyonu tarafından belirlenecektir. İhale sonucunda en yüksek teklifi veren firma, Kent Ormanı’nın bir yıllık işletme hakkını elde edecektir.
Kiralama süresi, ihale sonucunun kesinleşmesinin ardından başlayacak olup, bir yıl boyunca devam edecektir. İşletmeci firma, Kent Ormanı’nın bakım, onarım, temizlik ve düzenini sağlamakla yükümlü olacaktır.
İhale hakkında daha fazla bilgi almak ve sorularınızı iletmek için Emirdağ Belediyesi Yazı İşleri Birimi ile iletişime geçebilirsiniz. İhale sürecine dair her türlü bilgilendirme, ihale şartnamesinde detaylı olarak yer almaktadır.
Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu’nun düzenlediği 25.ci Atatürk Kupası sahibini buldu
AFYONKARAHISAR
Belçika’da yapılan evlilik sözleşmesi Türkiye’deki mal varlıkları için de geçerli mi?
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46664 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25545 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
21337 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
20219 kez okundu
5
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19855 kez okundu