İstanbul HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Emirdağ Gurbetçi Festivali’nde Muhteşem Final

Emirdağ Gurbetçi Festivali’nde Muhteşem Final
0

BEĞENDİM

Emirdağ Belediyesince bu yıl 17’ncisi düzenlenen Gurbetçi Festivali, muhteşem bir final yaptı.

Emirdağ halkının ve gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde, birbirinden renkli etkinlikler ve konserlerle dolu dolu geçen günlerin ardından, final akşamında sahne alan ünlü sanatçı Özlem Özdil sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Festival boyunca düzenlenen etkinlikler, konserler, sergiler ile katılımcılar dolu dolu bir program yaşadı. Emirdağ Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen festival, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle ilçeye renk kattı. Festival alanında kurulan stantlar, yöresel lezzetler, el sanatları ve çeşitli etkinliklerle festivale ayrı bir dinamizm kazandırdı.

Son gece sahne alan Özlem Özdil, türküleriyle dinleyicilere nostaljik anlar yaşatırken, performansı esnasında izleyicilerin coşkusu doruğa ulaştı.

Festivalin kapanış konuşmasını yapan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, festivalin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm ekibe ve destek veren sponsorlara teşekkür etti. Başkan Koyuncu, “17. Emirdağ Gurbetçi Festivali’ni başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Festivalimiz, hemşerilerimiz ve gurbetçilerimiz için unutulmaz anılarla dolu bir hafta oldu. Önümüzdeki yılın festivali için şimdiden hazırlıklara başladık. Bu festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese, sanatçılarımıza ve katılımcılarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Eskişehir’de sulama kanalına düşen çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılan kişi aranıyor

eau.de.montagne2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.