Emirdağ’ın sağlık altyapısını güçlendirecek en önemli yatırımlardan biri olan Emirdağ Devlet Hastanesi, bugün itibarıyla hasta kabulüne başladı.

Açılışın ilk gününde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, AK Parti İlçe Başkanı Emrah Mola ve İl Sağlık Müdürü Hakkı Öztürk, yeni hizmete giren hastane binasında kapsamlı incelemelerde bulundu.

Heyete incelemeler sırasında Başhekim Hacı Bayram Gürbüz ve İlçe Sağlık Müdürü Hüseyin Ulusal eşlik ederek hastanenin teknik altyapısı, kapasitesi ve sunulan sağlık hizmetleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Poliklinikler, acil servis ve diğer birimleri gezen heyet, modern tıbbi cihazlarla donatılan alanları yerinde inceledi.

Yeni hastanenin Emirdağ için önemli bir kazanım olduğunu belirten Başkan Koyuncu, “Emirdağ’ımızın sağlık altyapısını güçlendiren bu önemli yatırımın bugün itibarıyla hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın büyük destekleriyle hayata geçirdiğimiz bu yatırım, Emirdağ’ın sağlık standartlarını en üst seviyeye taşıyacaktır. Sadece bugünün değil, geleceğin Emirdağ’ına hizmet edecek bu dev eserin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor; tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret kapsamında hastanede tedavi gören vatandaşlarla da yakından ilgilenilerek geçmiş olsun dilekleri iletildi. Program, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Belçika’da sendikalar pilotların emeklilik reformuna tepki göstermek için grev çağrısında bulundu
AFYONKARAHISAR
Belçika’da yapılan evlilik sözleşmesi Türkiye’deki mal varlıkları için de geçerli mi?
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46659 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25545 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
21334 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
20219 kez okundu
5
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19848 kez okundu