Emirdağ Belediyesi, istihdam olanaklarını artırmak ve vatandaşlara daha geniş hizmet sunmak amacıyla İŞKUR İl Müdürlüğü ile önemli bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda, İŞKUR hizmetlerinin Emirdağ’da daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmasını sağlayacak olan “İŞKUR Hizmet Noktasına İlişkin Protokol” imzalandı.

Protokol törenine Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Afyonkarahisar İşKur İl Müdürü Ahmet Karakaya katıldı. İmzalanan protokol ile Emirdağ’daki iş arayan vatandaşların İŞKUR hizmetlerine daha kolay ulaşmaları ve iş bulma süreçlerinin hızlandırılması hedefleniyor.
İmzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen Başkan Koyuncu, “İstihdamın artırılması ve vatandaşlarımızın iş bulma süreçlerinin kolaylaştırılması için İş Kur İl Müdürlüğü ile yaptığımız bu iş birliği büyük önem taşıyor. Bu protokol sayesinde ilçemizdeki işsizlik oranını azaltmayı ve halkımıza daha geniş istihdam olanakları sunmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Oturum izni alamayan Afyonlu Ayşe Çubuk canına kıydı
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46694 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25567 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
21367 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
20274 kez okundu
5
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19907 kez okundu