World Population Review’un araştırmasına göre dünyanın en çapkın ülkeleri belli oldu. World Population Review isimli platformun cinsel ilişki ve çok eşlilik ile ilgili anket çalışması hazırladı. Araştırmaya aralarında Türkiye’nin de olduğu Avustralya, Yeni Zelenda, Güney Afrika, Norveç, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya gibi birçok ülke katıldı.
En çapkın ülkelerin listesinin belli olmasıyla internette kullanıcılar araştırmalara başladı. Araştırma sonuçlarına göre çapkın olarak bilinen Brezilya ve Fransa erkekleri listede yer almazken Türkiye’nin sıralaması ise dikkat çekti.
Dünyanın en çapkın on ülkesi:
Listede Belçika ortalama 7,5 partnerle 30’uncu, Hollanda 7 partnerle 33’üncü, Fransa 8.1 partnerle 29’uncu ve Almanya ortalama 5,9 parnerle 39’uncu sırada yer aldı.
Belçika’da 2 belediye, İsrail’in Gazze’ye saldırıları nedeniyle Filistin bayrağı astı
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44649 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25411 kez okundu
3
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19598 kez okundu
4
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19406 kez okundu
5
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
19281 kez okundu