Belemtürk Haber Merkezi – Bugün Charleroi havaalanı sözcüsü, bir basın açıklaması yaparak yarın (22/10 / 2024 Salı) yapılacak tüm uçuşların güvenlik personeli grevi nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, güvenlik personelinin eylemi ve eksikliği nedeniyle yolcuların güvenliği garanti edilemiyor” dendi.

Salı günü yaklaşık 16 bin yolcuya yetecek 89 gidiş uçuşu planlandığı bildirilirken, yeni rezervasyon veya bilet iadesi konusunda havayolu şirketleri tarafından ilerleyen saatlerde yolcularla iletişime geçileceği bildirildi.
Yarın yapılacak grevin, güvenlik sektörünün yanı sıra temizlik sektörünün de daha iyi çalışma koşulları ve adil ücret talep etmek için yapıldığı, yarın yapılacak grevin 1 Ekim’deki eylemin bir uzantısı olduğu ifade edildi.
Charleroi havaalanı sözcüsü, “çarşamba günü yapılacak uçuşların normal bir şekilde devam edilebilmesini sağlamak için, mümkün olan her şeyi yapmak istiyoruz.” dedi.
Belçikalı bakan Zuhal Demir, 5 Türk imamın çalışma iznini iptal etti
AFYONKARAHISAR
Belçika’da yapılan evlilik sözleşmesi Türkiye’deki mal varlıkları için de geçerli mi?
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46662 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25545 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
21337 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
20219 kez okundu
5
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19852 kez okundu