Edinilen bilgiye göre Belçika’da yaşayan Türk vatandaşları N.K (31) ile A.B (39) arasında Belçika’ da bir meseleden dolayı husumet oluştuğu, geçtiğimiz günlerde farklı tarihlerde her iki tarafın da izinlerini geçirmek üzere Emirdağ’a geldikleri öğrenildi.

İzinde Emirdağ’da karşılaşan tarafların Emirdağ’da bulundukları sürece 2 kez ayrı tarihlerde kavga ettikleri, aralarında tehdit ve hakaretleşme olduğu ve yaşanan en son olayda ise birbirlerinin evini basarak av tüfeği ile birbirlerine ait ikametlere ve ikamet önünde park halinde bulunan araçlara zarar verdikleri öğrenildi.

Emirdağ Polisinin hemen olaya müdahale ederek olayı bastırdığı, tarafları gözaltına aldığı ve şahısların evlerine gece yapılan baskında 2 adet av tüfeği ve 2 adet kuru sıkıdan bozma tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildiği öğrenildi.
Geceyi nezarette geçiren şahısların 09.08.2023 günü adliyeye sevk edildiği ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları belirtildi.

Kaynak : emirdağ.gent.tr
Eurostat, savaştan kaçan 4 milyon 700 bin Ukraynalının geçici koruma altında olduğunu bildirdi
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44209 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25400 kez okundu
3
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19534 kez okundu
4
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19366 kez okundu
5
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
18858 kez okundu