Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın Liège şehrinin bir çok yerinde kimliği belirsiz kişi yada kişiler, araçların ön camlarına yüzlerce küçük Kuran-ı Kerim bıraktı.

Liège polisi, herhangi bir ihlal tespit etdilmediğini ancak yine de soruşturma başlatıldığını açıkladı. Kitaplar Liège’in Droixhe, Coronmeuse, Bressoux, Longdoz, Outremeuse, les Quais Churchill ve Marcellis gibi çeşitli semtlerine bırakıldı.

Mahalle sakinlerinin durumu polise bildirmesi üzerine, araçların ön camlarının yanısıra, bazı posta kutularına ve bir sinagog’a Kur’an-ı Kerim konduğu tespit edildi.
Bazı görgü tanıkları, iki kişinin küçük Kur’an kitaplarını arabaların ön camlarına bıraktıklarını söylerken, bu kişilerin kimliği ve amaçları hakkında hiçbir şey bilinmediği bildirildi.
Polis, güvenlik kameralarını incelemeye alırken, elde ettiği bilgileri Devlet Güvenlik Teşkilatı ile paylaşılacağını açıkladı.
Belçika’nın Gent şehrinde bir Delhaize çalışanı makasla saldırıya uğradı
ALMANYA
Almanya’da dün akşam minibüsle kalabalığa dalan şüpheli, polisle girdiği çatışmada öldürüldü
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110285 kez okundu
2
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46214 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
20902 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
19756 kez okundu
5
Belçika’nın Gent şehrinde kayıp 14 yaşındaki Türk kızı Naran Karakaya için arama çalışması başlatıldı
19347 kez okundu