İstanbul ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • BelemTürkTv
  • Dünya
  • Almanya
  • Belçika parlamentosuna Yahudi yerleşimlerinde üretilen malların boykot edilmesini içeren yasa tasarısı sunuldu.

Belçika parlamentosuna Yahudi yerleşimlerinde üretilen malların boykot edilmesini içeren yasa tasarısı sunuldu.

Belçika parlamentosuna Yahudi yerleşimlerinde üretilen malların boykot edilmesini içeren yasa tasarısı sunuldu.
0

BEĞENDİM

Parlamentoda, İsrail’in işgali altındaki Filistin topraklarında bulunan yasa dışı Yahudi yerleşimlerinde üretilen malların boykot edilmesi yönünde sesler yükseliyor.

Bugünkü oturumda Flaman Hıristiyan Demokratlar Partisi Milletvekili Els van Hoof, parlamentoya bu yönde bir yasa teklifi sundu.

Flaman Sosyalist Vooruit Partisinden Kalkınma İşbirliği Bakanı Caroline Gennez de tasarıya destek verdiğini katıldığı radyo programında duyurdu.

Ulusal basında yer alan haberlere göre, Flaman Yeşiller Partisi (Groen), Fransızca konuşan topluluğun Yeşiller Partisi (Ecolo) ile sosyalist partisi PS de tasarıyı destekliyor.

Ecolo, yerleşimcilere ve savaş suçlularına yönelik varlık dondurma ve vize yasağı gibi yaptırımları da desteklerken, Green, Belçika Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib’e ateşkes sağlanmadığı takdirde Belçika’nın İsrail’deki büyükelçisini geri çağırmayı teklif etmeyi planlıyor.

Avrupa Birliği (AB), 2015 yılında işgal altındaki Filistin topraklarında yer alan Yahudi yerleşim birimlerinde üretilen mallar ile İsrail’de üretilen malları birbirinden ayırma uygulaması başlatmıştı. Uygulama, AB’ye üye 27 ülkede etiketleri üzerinden ürünlerin menşeini anlayabilen tüketiciye yasa dışı yerleşimlerden gelen ürünleri boykot etme olanağı sağlıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Belçika’da tüm trafik kazalarında sürücülere zorunlu uyuşturucu testi yapılacak

eau.de.montagne2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.