Belemtürk Haber Merkezi – Belçika Gent Evergem’de, geçtiğimiz günlerde düğün dönüşü bir trafik kazasında kaybettiğimiz üç gencimiz 15 yaşındaki İbrahim Kaymak, 25 yaşındaki Mikail Kandemir ve 26 yaşındaki Musa Çalışkan’nın aileleri evlatları için birlikte bir hayır yemeği verdiler.

Gent şehrini yasa boğan trafik kazası sonrası, memleketlerinde üç gencimiz toprağa verildi. Gent Tevhid Camisi’nde dün (18 Ekim 2025 Çarşamba) verilen hayır yemeğine İbrahim, Mikail ve Musa’nın aileleri, yakınları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum İbrahim, Mikail ve Musa için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi

Gent Tevhid Camisi’nde saat 17:00’de başlayan hayır yemeği için sıraya geçen vatandaşlar uzun bir kuyruk oluşturdu. Cami avlusuna kurulan masalarda vatandaşlar yemeklerini yiyerek sohbet etme imkanı da buldu.

Yoğun katılım ve uzun bekleme sırası nedeniyle vatandaşlara geç saatlere kadar hayır yemeği dağıtıldı. Katılımcılar, üç gencimiz için dualar eşliğinde rahmet diledi.
Düzenlenen hayır yemeğine, Türk asıllı siyasetçi Zele Belediye Başkan Yardımcısı Serdal Çelik’de katıldı.
HABER FOTOĞRAFLARI








Brüksel Schaerbeek’te yaşanan trafik kazası ucuz atlatıldı
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46694 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25567 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
21361 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
20274 kez okundu
5
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19907 kez okundu