Fransa’nın aşırı sağcı Ulusal Parti lideri Marine Le Pen, İslam düşmanlığını bir kez daha gözler önüne sererek haddini aştı. Le Pen, “İslam’ın tüm çeşitlerine, pratiğine, yayılışına savaş açıyorum, İslam’ı tüm yönleriyle yasaklamak istiyorum. Devletin tüm imkanları seferber edilerek saldırılmalı ve yok edilmeli.” ifadelerini kullanarak skandala imza attı.
.
İslam düşmanlığı ile bilinen aşırı sağcı Ulusal Parti lideri skandallarına bir yenisini daha ekledi.
Katıldığı bir televizyon programında İslamı hedef alan Marine Le Pen, “İslam’ın tüm çeşitlerine, pratiğine, yayılışına savaş açıyorum, İslam’ı tüm yönleriyle yasaklamak istiyorum. Devletin tüm imkanları seferber edilerek saldırılmalı ve yok edilmeli.” diyerek küstahça ifadeler kullandı.
KURAN-I KERİM’İ HEDEF ALMIŞTI
Daha önce de başörtünün yakalanması için çağrıda bulunan Le Pen, Kuran-ı Kerim hakkında da salgırgan ifadeler kullanmıştı.
Ülkede konuyla ilgili tartışmaların başladığı 1989’dan bu yana başörtüsü takan kadınların sayısında çok hızlı bir artış olduğunu belirten Le Pen, kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını talep etti.
Sabah
Eskişehir’de “Kedi Koronavirüsü” Alarmı! Çok Sayıda Vaka Var.
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110119 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46404 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44202 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43936 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38549 kez okundu