Almanya’dan Türkiye’ye yapılan Almanya’dan Türkiye’ye yapılan sınır dışı işlemleri son iki yılda iki katına çıktı. En fazla sınır dışı edilenler arasında Gürcistan, Kuzey Makedonya, Türkiye, Arnavutluk ve Sırbistan vatandaşları yer aldı.

Sol Parti’nin soru önergesine yanıt veren Federal Hükûmet, geçen yıl Türkiye’ye toplam 1.087 kişinin sınır dışı edildiğini açıkladı. Bu sayı 2022’de 515, 2023’te ise 875 olarak kaydedilmişti.

Sol Parti Milletvekili Clara Bünger, Türkiye’ye yapılan sınır dışı işlemlerinin artmasını “endişe verici” olarak değerlendirdi. Bünger, Türkiye’de muhaliflerin baskı altında olduğunu belirterek, bu durumun dikkate alınması gerektiğini vurguladı. son iki yılda iki katına çıktı. En fazla sınır dışı edilenler arasında Gürcistan, Kuzey Makedonya, Türkiye, Arnavutluk ve Sırbistan vatandaşları yer aldı.
Sol Parti’nin soru önergesine yanıt veren Federal Hükûmet, geçen yıl Türkiye’ye toplam 1.087 kişinin sınır dışı edildiğini açıkladı. Bu sayı 2022’de 515, 2023’te ise 875 olarak kaydedilmişti.
Sol Parti Milletvekili Clara Bünger, Türkiye’ye yapılan sınır dışı işlemlerinin artmasını “endişe verici” olarak değerlendirdi. Bünger, Türkiye’de muhaliflerin baskı altında olduğunu belirterek, bu durumun dikkate alınması gerektiğini vurguladı.
Eskişehir’de kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar tutuklandı
1
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45354 kez okundu
2
Belçika’da Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
25433 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
20001 kez okundu
4
Genç Bedirhan’a ölüm hiç yakışmadı
19665 kez okundu
5
Belçika’nın Gent şehrinde Merve Akbel tren kazasında hayatını kaybetti
19459 kez okundu