Almanya vatandaşı Barbara D, çevresindeki arkadaşlarının etkisi ve İslamiyet üzerine yaptığı araştırmalar sonucunda müslüman olma kararı aldı.

Müslüman olmaya karar verdikten sonra Zonguldak Kozlu İlçe Müftüsü Hafız Recep Apaydın’ı ziyaret eden Barbara D, burada gerçekleşen ihtida töreni ile İslamiyet’e geçiş yaptı.

İhtida töreninde “Emine” ismini alan Barbara D, Müftü Apaydın tarafından Müslüman olmasının ardından İhtida Belgesi, Kur’an-ı Kerim ve çeşitli dini kitaplarla onurlandırıldı.
Müftü Apaydın, Barbara D’yi tebrik ederek İslamiyet yolculuğunda rehberlik etmeye devam edeceklerini belirtti.
Belçika’ya sazıyla gelen ilk Türk: İsmail Erdoğdu
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110197 kez okundu
2
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45285 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
19930 kez okundu
4
Belçika’da eşi tarafından öldürülen anne ve oğlunun cenaze namazı kılındı
18804 kez okundu
5
Belçika’nın Gent şehrinde kayıp 14 yaşındaki Türk kızı Naran Karakaya için arama çalışması başlatıldı
18279 kez okundu