
Belçika’nın başkenti Brüksel’de Birlik ülkelerinin devlet veya hükümet başkanlarının katılımıyla düzenlenen AB Liderler Zirvesi’nde, 6-9 Haziran’da yapılan AP seçimlerinin ardından AB’yi gelecek 5 yılda yönetecek isimler belirlendi.

Avrupa Birliği (AB) liderleri, AB Konseyi Başkanı olarak Eski Portekiz Başbakanı Antonio Costa’yı, AB Komisyonu Başkanı olarak bu görevi 5 yıldır sürdüren Ursula von der Leyen’i, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi olarak Estonya Başbakanı Kaja Kallas’ı seçti.

Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinin ardından Brüksel’de düzenlenen zirvede, AB’yi gelecek 5 sene yönetecek isimler kararlaştırıldı.
AB liderleri, zirvede, AB Konseyi Başkanı olarak Costa’yı, AB Komisyonu Başkanı olarak von der Leyen’i, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi olarak Estonya Başbakanı Kaja Kallas’ı seçti.

Brüksel’de polis karakolunda ölen adamın davasında 3 polis suçlu bulundu
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109980 kez okundu
2
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42680 kez okundu
3
YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLERE E – DEVLET SİSTEMİNİN FAYDASI VAR MI ?
17380 kez okundu
4
Belçika’da 3 çocuk babası kayıp Mevlüt Taş aranıyor!
16607 kez okundu
5
Erdoğan’dan yurtdışından getirilen araç ve telefonlarla ilgili önemli müjde
16598 kez okundu