
Belçka’nın Gent şehri Rooigemlaan 305 numaralı Eskişehir Çifteler Han nufusuna kayıtlı Aktepe ve Kaplan ailesine ait evde, bodrum katındaki elektrik prizinden çıktığı tahmin edilen yangın korkuttu.
Bu akşam saat 21:15 sularında meydana gelen yangın sırasında annesi Fadime Aktepe’yi eşi ve 4 çocuğuyla ziyarete gelen Talip Kaplan, bodrum katında başlayıp evin odalarını hızlı bir şekilde saran yangından kendilerini dışarı atarak kurtuldular.
Komşuların ihbari üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, çevre güvenliği aldı ve yangın bölgesine kimseyi yaklaştırmadı. Polisle birlikte olay yerine gelen İtfaiye ise, tüm çabalarına rağmen yangını 1 saat süren bir çalışma sonrası söndürebildi.
Can kaybının yaşanmadığı yangında tamamen kullanılamaz hale gelen evin soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
HABER FOTOĞRAFLARI











GENT ŞEHRİNDE 16 OTOBÜS YOLCU DURAĞI KALDIRILIYOR!
BELÇIKA
Belçika Savunma Bakanı Francken: “Eğer Moskova Brüksel’e füze atarsa, onu haritadan sileriz”
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109988 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46137 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43609 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42740 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38354 kez okundu