Schaerbeek Belediyesinde Gençlik ve Spor’dan sorumlu Bld. Bşk. Yrd. Sait Köse, AB binalarının hemen yanı başında yeniden kurulan terör örgütü PKK çadırı hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Köse, açıklamasında Brüksel’de kurulan PKK Çadırı‘na izin veren PS’li belediye başkanı YVan Mayeur’e bir mektup yazarak çadırın kaldırılmasını istedi.
Aşağıdaki mektubu Brüksel merkez Belediye Başkanına yolladım, cevabı geldiğinde sizlerle buradan paylaşırım.
Sosyal medya sayfamda ki ,5000 arkadaşımın hepsi Belçika’dan olmadığı için herkese yönelik bir açıklama olacak .
1. Çadıra izni veren kim ?
Belçika’da kamu alanını işgal iznini veren kurum Belediyelerdir ve polis raporuna göre doğrudan Belediye Başkanıdır . Kral gelse izinsiz çadır kuramaz
2. Place Schuman hangi belediye sınırları içindedir ?
1000 Brüksel veya Brüksel merkez
3. Hangi parti yönetiyor ?
PS-MR koalisyonu
Belediye Başkanı PS‘li YVan Mayeur
4. Şimdiye kadar neden sessiz kaldım ?
PS partisi içinde siyaset yapan onlarca seçilmiş ve seçilmemiş Türk kökenli arkadaşlar var ,onların bu konuyu çoktan çözeceğini tahmin etmiştim.
5. Neden şimdi müdahil oluyorum ?
İki sebebi var . 1. Çadır yakıldı ,geri kuruldu , geri kalktı tekrar kuruldu kimseden ses yok . Türk basınına sadece kınama pozları veriliyor.
2. Artık vatandaşlar tarafından ikinci bir fiziki müdahale aşamasına gelindiğini biliyorum ve iş çatışmaya gidecek buda kimsenin hayrına olmayacak.
SAİT KÖSE’NİN YAZDIĞI MEKTUP


BRÜKSEL MADAU MEYDANINDA TÜRK GENÇLERİ PKK’NIN HAİN YÜZÜNÜ ANLATAN ÇADIRI KURDU!
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109990 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46141 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43614 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42774 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38356 kez okundu