BELEMTÜRK HABER MERKEZİ – Hollanda Eredivisie’de Telstar forması giyen Ronald Koeman Jr., Cambuur karşısında attığı iki golle futbol tarihine geçti.

31 yaşındaki kaleci, Eredivisie tarihinde bir maçta iki gol atan ilk kaleci oldu. Telstar’ın Cambuur ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada Koeman, iki golünü de penaltıdan kaydetti.
Karşılaşmada Cambuur 2-0 öne geçerken, Telstar 22. dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele etti. Koeman, 63. dakikada kullanılan penaltıyı gole çevirerek farkı bire indirdi.

Maçın uzatma bölümünde Telstar bir kez daha penaltı kazandı. 111. dakikada topun başına geçen Koeman, yine aynı köşeyi tercih ederek skoru 2-2’ye getirdi ve takımına önemli bir puan kazandırdı.
Bu sonuçla Telstar puanını 4’e yükseltirken, Eredivisie’ye yeni yükselen Cambuur sezonun ilk puanını aldı.
Belçika’nın Anvers şehrinde geçerli bileti olmayan 3 kişi bilet kontrol görevlisini yaraladı
1
Belçika’da yüzlerce kişiyi dolandırdığı iddia edilen Türk vatandaşı Ömer K. Türkiye’de ölü bulundu
14263 kez okundu
2
Belçika Gent’te Türk ailenin yaptığı kazada ağır yaralanan 7 yaşındaki Bulut Ö. hayatını kaybetti
13889 kez okundu
3
Belçikalı gurbetçi Niyazi Karabayır Türkiye’deki evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
10301 kez okundu
4
Belçika’nın Anvers şehrinde 5 kuyumcu gözaltına alındı
9509 kez okundu
5
Gent şehrinde trafik kazasında hayatını kaybeden 7 yaşındaki Bulut Özlü toprağa verildi
8265 kez okundu