İstanbul PARÇALI BULUTLU 23°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
topdesign1meubelen

Gent Rabot gençlik merkezindeki çalışanların azaltılması tartışma yarattı

Gent Rabot gençlik merkezindeki çalışanların azaltılması tartışma yarattı
0

BEĞENDİM

Belemtürk Haber Merkezi – Gent’in Rabot mahallesinde gençlik çalışmalarına ayrılan personelin azaltılması, belediye meclisinde tartışma yarattı. Meclis üyeleri, kentin en yoksul bölgelerinden birinde gençlik hizmetlerinin neden azaltıldığını sorguladı.

Yeni sübvansiyon düzenlemesi kapsamında gençlik merkezi Minus One, 1 Temmuz’dan itibaren gençlerin serbestçe kullanabildiği “açık ev” uygulamasını sonlandıracak. Ayrıca bazı kuruluşlarda personel kaybı yaşanacak.

Muhalefet üyeleri, özellikle yaz tatili öncesinde alınan kararın yanlış bir zamanda geldiğini savunurken, El Paso Parkı’ndaki polis kameralarının bir yıl daha görevde kalacak olmasına dikkat çekti. PVDA’lı Julie Steendam, “Kameralar kalıyor ama gençlik çalışanları gidiyor” diyerek kararı eleştirdi.

Gençlikten sorumlu geçici meclis üyesi Filip Watteeuw (Groen) ise bunun bir tasarruf olmadığını belirterek gençlik bütçesinin 5,4 milyon euro olarak korunduğunu söyledi. Watteeuw’a göre personel kaybı iddia edildiği gibi dört değil, yaklaşık 1,5 tam zamanlı pozisyona denk geliyor ve kaynaklar ihtiyaçların daha yüksek olduğu alanlara yönlendiriliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Avrupa Parlamentosu, genetiği düzenlenmiş bitkiler için kuralları gevşetti

eau.de.montagne2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.