Gent Belediyesi Damport Sint-Amonde-Berg’de yenileme çalışmaları kapsamında başlattıgı projeyi semt sakinleri ile bir araya gelerek önerilerine sundu
Gent Belediyesi Damport Sint-Amandsberg’de yenileme çalışmaları projesini Heiligehart Pleindeki kilesede halkla paylaştı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda sunulan proje halk tarafından memnuniyetle karşılandı.
Paylaşılan projede; “Çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmaları için sosyal alanlar oluşturulup bu alanlarda bölge halkının bir araya gelerek kaynaşması önceliğine yer verildi. Bu kapsamda mahallelerde çok sayıda farklı ülkelerden gelerek bu bölgede yaşayan vatandaşların yapılacak bu düzenleme sonrasında oluşturulacak yeşil alanlarda birbirleriyle kaynaşması sağlanacak.

NATO VE DEVLET BAŞKANLARI ZİRVESİ
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110153 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46467 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44843 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44036 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38593 kez okundu