İstanbul HAFİF YAĞMUR 18°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
topdesign1meubelen

Gent Sleepstraat’ta Orhan Sarı’ya ait kuyumcu soyuldu : Zarar çok büyük

Gent Sleepstraat’ta Orhan Sarı’ya ait kuyumcu soyuldu : Zarar çok büyük
0

BEĞENDİM

BELEMTÜRK HABER MERKEZİ – Belçika’nın Gent şehrinde Orhan Sarı’ya ait Çağla Gold isimli kuyumcuya soygun düzenlendi. Zararın 1 milyon avroyu aştığı belirtiliyor. Sleepstraat’taki Sarı ailesine ait kuyumcuya gece saatlerinde giren üç şüpheli, elmas ve altınları büyük bir çuvala doldurarak kaçmayı başardılar. Olay yerine gelen polis, kaçmak için kullanılan aracın sürücüsüne silah doğrultarak durdurmak istedi ancak şüpheliler kaçmayı başardı.

Soygun, perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece saat 03.30 sıralarında gerçekleşti. Profesyonel ekipman kullanan şüpheliler, önce güvenlikli vitrinini zorladı, ardından camı kırarak dükkâna girmeyi başardılar. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, iki kişinin içerideki değerli eşyaları hızla beyaz bir çuvala doldurduğu, üçüncü kişinin ise dışarıda araçla beklediği görülüyor.

Bir vatandaşın durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine ekipler kısa sürede olay yerine ulaştı. İki polis memuru kaçış aracının sürücüsüne silah doğrulttu. Ancak sürücü kısa bir süre bekledikten sonra gaza basarak hızla uzaklaştı. Kaçış sırasında içinde çalıntı eşyaların bulunduğu çuval yere düştü.

Sarı ailesi dükkanın büyük ölçüde tahrip edildiğini belirterek, “Dükkânı tamamen mahvettiler, her şeyi kırıp döktüler” dedi. Çuvaldan ne kadar eşyanın düştüğü ve şüphelilerin yanlarında ne kadar değerli eşya götürdüğü henüz bilinmiyor. Ancak zararın çok büyük olduğu belirtiliyor. Olay yerinde delil incelemesi yapılırken, Doğu Flandre Savcılığı soruşturmayı sürdürüyor.

Belemtürk’e konuşan Orhan Sarı, soygunu gerçekleştiren kişilerin kimliği ile ilgili henüz ellerinde somut bir bilgi olmadığını söyleyerek, soygunla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Brüksel’de eski avukat evinde 14 bıçak darbesiyle öldürüldü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.