İstanbul PARÇALI BULUTLU 12°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

FİLENİN SULTANLARI ANVERS KONSOLOSLUĞUNDA KAHVALTI PROGRAMINA KATILDI ( GÖRÜNTÜLÜ )

FİLENİN SULTANLARI ANVERS KONSOLOSLUĞUNDA KAHVALTI PROGRAMINA KATILDI  ( GÖRÜNTÜLÜ )
0

BEĞENDİM

Türkiye A Milli Bayan Voleybol Takımı 2015 CEV Bayanlar Dela Avrupa Şampiyonası karşılaşmaları için geldiği Belçika’da, T.C. Anvers Konsolosluğunun düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

5 Eylül 2015 Cumartesi günü  saat 10:00 ‘da T.C. Anvers Başkonsolosluğu konut bahçesinde düzenlenen kahvaltı programında, T.C.Anvers Başkonsolosu Mustafa Kemalettin Eruygur ve eşi Özlem Eruygur hanımefendi etkinliğe  ev sahipliği yaptılar. Kahvaltı programında  filenin sultanları büyük ilgi gördü.

26 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında Belçika ve Hollanda’da düzenlenecek Avrupa Bayanlar Valeybol Şampiyonası için Belçika’ya gelen filenin sultanlarına bir teşekkür konuşması yapan T.C. Anvers Başkonsolosu Mustafa Kemalettin Eruygur, şunları söyledi:

‘’Sizleri  ve özellikle genç kızlarımızı burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik birkaç açıdan çok önemli, bayan valeybol tamımız sıradan bir takım değil. Uzun yıllardır büyük başarılar elde ediyor’’ dedi.

( T.C. Anvers Başkonsolosu Mustafa Kemalettin Eruygur’un konuşmasını geniş olarak haber videomuzda izleyebilirsiniz.)

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Vekili Mustafa Ekşi’de yaptığı konuşmasında bizim milli takımımız aslında Türkiye kadınını temsil eden bir yapıya sahip diyerek, inşallah sizlerin desteğiyle takımımız çok iyi bir derece alacak buna inanıyoruz konuşmasını yaptı.

Brüksel Başkonsolosu Ali Barış  Ulusoy ise, Filenin sultanlarına hoş geldiniz diyerek, sizleri burada görmek bizim için büyük mutluluk, sizleri burada desteklemekten büyük mutluluk duyacağız açıklamasını yaptı.

Anvers Başkonsolosluğunun organize ettiği ettiği etkinlik sonunda, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi, Anvers Başkonsolosu Mustafa Kemalettin Eruygur ve Brüksel Başkonsolosu Ali Barış  Ulusoy’a birer teşekkür plaketi takdim etti.

Etkinliğe Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Vekili Mustafa Ekşi’nin yanı sıra, Anvers Konsolosluğuna yeni atanan muavin konsolos Tuba Uzel, milletvekili Güler Turan, Houthalen bld.bşk.yrd. Mustafa Aytar, Türk Dernekler Birliği Bşk. Hikmet Çelik, sivil toplum örgütleri,,öğretmenler, aileler ve BERK Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı aynı zamanda Belemtürk köşe yazarı olan Zülbiye Ayaz katıldılar.

HABER VİDEO

https://www.youtube.com/watch?v=amYyJ5doBvU&feature=youtu.be

HABER FOTOĞRAFLARI

KONS-16 KONS-17 KONS-19 KONS-20 KONS-21 KONS-22 kons-23 KONS-24 KONS-25 KONS-26 KONS-1 KONS-2 KONS-3 KONS-4 KONS-5 kons-6 KONS-7 KONS-8 KONS-9 KONS-10 KONS-11 KONS-12 KONS-14 KONS-15

KONS-27 KONS-28 KONS-29 KONS-30 KONS-31 KONS-32 KONS-33 KONS-34 KONS-35 KONS-36 KONS-37 KONS-38 KONS-39 KONS-40 KONS-41

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Flaman Bölgesi Entegrasyon Bakanı Liesbeth, Ana Vatanlarında Evi Olan Mültecilere Sosyal Konut Vermiyoruz

eau.de.montagne2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.