Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın önemli yayın organlarından vrt Nws’ta yer alan habere göre, Aalst şehrinde bir öğretmen reşit olmayan öğrencilere uyuşturucu sattığı gerekçesiyle kovuldu.

Habere göre, Aalst şehrindeki Görsel Sanatlar Akademisi okul yönetimi, geçici olarak okulda ders veren 50 yaşındaki bir İngilizce öğretmeninin reşit olmayan öğrencilere uyuşturucu madde sattığını belirledi.

Yaşanan bu inanılmaz olayla ilgi olarak Hem Aalst polisi hem de savcılık soruşturma başlatırken, Aalst valisi soruşturmanın devam ettiğini doğruladı.
Aalst Belediye Başkanı Christoph D’Haese (N-VA) ise, soruşturmanın selameti açısından fazla bilgi veremeyeceğini ancak adli soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.
Fotoğraf : vrt Nws
Belçika’da geçen yıl 12 binden fazla sahte banknot ele geçirildi
AVRUPA
Belçika Gent mahkemesi sahte yakıt kartlarıyla yakıt ikmali yapan sanıkları cezasız bırakmadı
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110151 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46463 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44815 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44026 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38591 kez okundu