Fransa’nın başkenti Paris’in batısındaki Evreux şehrinde bu sabah meydana gelen olayda 46 yaşındaki bir Türk vatandaşı, boşanma aşamasında olduğu ve Fransa’da babasının evine sığınan eşini ve 60 yaşındaki kayınvalidesini vurarak katliam yaptı. Saldırıda 66 yaşındaki kayınpederini de ağır şekilde yaraladı.
Çocuklarının gözü önünde, babaları tarafından vurulan 3 çocuk annesi 40 yaşındaki Türk kadını ve kadının annesi olay yerinde hayatını kaybetti.

Belçika’da yaşayadığı bildirilen katil zanlısı Türk’ün, Fransa’ya giderek katliamı gerçekleştirdikten sonra polise teslim olduğu bildirilirken, Evreux Savcılığı’ndan yapılan bir açıklamaya göre, olayın aile içi anlaşmazlıktan kaynaklandığı bildirildi.
Olay Evreux şehrinde yaşayan Türk’ler arasında büyük üzüntü yaşatırken, polisin olayla ilgili araştırma ve soruşturmasının devam ettiği bildirildi.
Avrupa’ya “Teröre destek verme!” çağrısı
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110145 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46449 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44691 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44009 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38585 kez okundu