Mısır’ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi (67) mahkeme salonunda hayatını kaybetti.
Diyanet İşleri Başkanlığınca, Muhammed Mursi’nin vefatı nedeniyle yurt genelindeki merkezi camilerde öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kıldırılacak.
Belçika Diyanet Vakfı Müdürü Coşkun Beyazgül, Belemtürk Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çöl’ün “Belçika’da Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılınacak mı? sorusuna Belçika Diyanet Vakfı Haber sitesinde konuyla ilgili bir açıklama yapıldığını açıkladı.
Belçika Diyanet Vakfı Haber sitesinden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi.
MUHAMMET MURSİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI ÇAĞRISI
Yarın öğle namazından sonra (18.06.2019), Mısır’ın meşru Cumhurbaşkanı iken darbeyle görevinden alınan ve mahkeme salonunda vefat eden Muhammed Mursi için camilerimizde gıyabi cenaze namazı kılınacaktır.
KAHRAMAN TÜRK GENCİMİZİN ADI METRO İSTASYONUNA VERİLDİ
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110145 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46449 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44678 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44004 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38585 kez okundu