Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın Doğu Flaman Bölgesi Geraardsbergen yakınlarındaki Onkerzele köyündeki De Springplank Anaokulu’nda küçük çocuklara yönelik bir dizi tecavüz suçundan yargılanan anaokulu öğretmeni hakim karşısına çıktı.

Doğu Flaman Bölgesi’ndeki Oudenaarde Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, savcı yaşları 2,5 ile 5 arasında değişen 16 çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla 39 yaşındaki anaokulu öğretmeni için 20 yıl hapis cezası ve öğretmenlikten men cezası talep etti.

Mağdur çocukların 10 yaşın altında olduğu gerekçesiyle 39 yaşındaki öğretmen tecavüz ve cinsel istismar görüntülerini dağıtmakla da suçlanıyor.
Geçtiğimiz yıl Amerikan polis teşkilatı FBI, bir çocuğun tecavüze uğradığını gösteren bir videoyu ele geçirdi. FBI, olayı Europol’e iletti. Europol, görüntüleri analiz etti ve istismarın Onkerzele’deki bir okulda gerçekleştiğini tespit etti. Anaokulu öğretmeni 2 Şubat’ta tutuklandı ve o zamandan beri gözaltında tutuluyor.
Kararın 3 Ekim’de açıklanması bekleniyor
Savcılık, sanığa 20 yıl hapis cezası ve öğretmenlik yapma yasağının yanı sıra, reşit olmayanlarla herhangi bir şekilde görüşmesinin yasaklanmasını da talep etti. Kararın 2 hafta sonra, 3 Ekim’de açıklanması bekleniyor.
Gent belediyesi uyuşturucu bağımlısı evsizler için ‘bakım yurdu’ açmak istiyor
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110106 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46379 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44049 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43910 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38540 kez okundu