ABD’nin Las Vegas kentindeki müzik festivalinde meydana gelen silahlı saldırıda 50 kişi hayatını kaybetti. 400’den fazla kişi yaralandı.
ABD’nin Las Vegas kentindeki müzik festivaline katılan yaklaşık 22 bin kişinin üzerine otomatik silahla kaldığı otelin 32’nci katından ateş açan Nevada eyaletinden 64 yaşındaki Stephen Paddock, katliam yaptı.
Saldırgana yardım ettiği düşünülen 62 yaşındaki Asya kökenli olduğu tahmin edilen arkadaşı Marilou Danley’in de yakalandığı ifade edildi.
Saldırı, ABD’de şimdiye kadar en fazla ölüme sebep olan silahlı saldırı olarak tarihe geçerken, saldırganın polis tarafından değil, zanlının katliamı gerçekleştirdikten sonra polis olay yerine gelmeden kendini öldürdüğü son dakika bilgisi olarak verildi.
İçişleri Bakanlığı saldırıyı kınadı.
SON DAKİKA…
Las Vegas polisi yaptığı resmi açıklamada ölenlerin 58, yaralıların 500’ün üstünde olduğunu duyurdu.
Belemtürk’ün Eğitimci Yazarı Murat Kolcu’nun Yeni Yazı Dizisi ” Sesli Düşünüyorum “
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46447 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44658 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38583 kez okundu