İstanbul AÇIK 27°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
topdesign1meubelen

YTB gurbetçilerle Niş Memleket Yolu’nda buluşuyor!

YTB gurbetçilerle Niş Memleket Yolu’nda buluşuyor!
0

BEĞENDİM

Avrupa’nın farklı ülkelerinden Türkiye’ye kara yoluyla seyahat eden gurbetçilerin önemli duraklarından biri olan Sırbistan’ın Niş kentinde Memleket Yolu Vatandaş Buluşması düzenlenecek. 23 Temmuz Perşembe günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek etkinlikte, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları bir araya gelecek. Programa, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdulhadi Turus da katılarak vatandaşlarla buluşacak ve sohbet edecek.

Niş’te yolculuğa kısa bir mola verilecek

Yaz tatili döneminde Avrupa’nın farklı ülkelerinden Türkiye’ye kara yoluyla gelen binlerce vatandaşın kullandığı güzergâhta yer alan Niş, Memleket Yolu projesinin yeni buluşma noktası olacak. Etkinlik kapsamında Memleket Yolu aracı çevresinde bir araya gelecek vatandaşlara çay ve kahve ikram edilecek. Yolculuk sırasında kısa bir mola vermek isteyen gurbetçiler, hem dinlenme hem de diğer vatandaşlarla sohbet etme fırsatı bulacak.

YTB Başkanı Abdulhadi Turus vatandaşlarla bir araya gelecek

YTB Başkanı Abdulhadi Turus, Memleket Yolu Vatandaş Buluşması’na ilişkin yaptığı davette, Niş güzergâhını kullanan tüm vatandaşları etkinliğe katılmaya çağırdı.

Turus, “Memleket Yolu aracımızın etrafında buluşacak; yolculuğunuza kısa bir mola verip çay ve kahve eşliğinde güzel bir yol sohbetinde bir araya geleceğiz. Niş güzergâhında olacak tüm vatandaşlarımızı Memleket Yolu Vatandaş Buluşmamıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Etkinlik bilgileri

Tarih: 23 Temmuz 2026 Perşembe
Saat: 18.30
Yer: Niş / Sırbistan

Katılmak isteyen vatandaşlarımız aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilir:

https://forms.gle/zmYApDiBpnmaaAaa8

Avrupa-Türkiye güzergâhında düzenlenen Memleket Yolu buluşmaları, yolculuk yapan vatandaşların kısa bir mola vermesine olanak sağlarken, aynı zamanda gurbetçiler arasındaki dayanışmayı güçlendiren sosyal bir buluşma ortamı oluşturuyor. Niş güzergâhını kullanacak tüm vatandaşlar etkinliğe davet ediliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Belçika flaman hükümetinden tarihi karar: Ülkede son yunus gösteri parkı kapatılıyor

eau.de.montagne2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.