Belemtürk Haber Merkezi – Belçika Gent, Anvers, Charleroi ve Brüksel kadın kolları, ülkemizde yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen asrın depreminden etkilenen depremzedelere yardım etkinliği düzenledi.

UID Gent şubesi kadın kolları başkanı Arzu Uçar ve yardımcısı Aysel Devre’nin organize ettiği, UID Anvers, Charleroi ve Brüksel kadın kollarının desteklediği depremzedelere yardım etkinliğine, Bervelde Baan 4. 9080 Lochristi adresinde yer alan “Flore Groep” çiçek firmasının sahibi Christoph Van Hoorrebeke ev sahipliği yaptı. Yardım etkinliğine UID Gent Şube Başkanı Mehmet Morgil’de destek verdi.

Türk ve Belçikalı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği depremzedelere yardım etkinliğinde, Türk mutfağının damak tadı yiyecekleri, içecekleri ve el işi örgüler, giysiler ve bir çok eşya standlarda satışa sunuldu.
İş adamı Christoph Van Hoorrebeke, “Flore Groep” firması adına Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için 5 bin euro yardımda bulundu ve yüzlerce adet çiçeği depremzedeler için satışa sundu. Etkinliğe, “Flore Groep” çalışanı Gurdal Çapa ve diğer çalışanlarda büyük destek verdi.
Güzel görüntülerin yaşandığı depremzedelere yardım etkinliği sabah saat 10.00’da başladı, akşam saat 18.00’de sona erdi.
HABER FOTOĞRAFLARI




















Belçika’da sağlık çalışanları hastanelerde maske takmaya son verilmesi çağrısında bulundu
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110197 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46508 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45287 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44102 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38625 kez okundu