İstanbul AZ BULUTLU 18°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • BelemTürkTv
  • Dünya
  • Pegasus Hava Yolları, uçakta ölen yolcunun testi pozitif çıktı iddiasına cevap verdi

Pegasus Hava Yolları, uçakta ölen yolcunun testi pozitif çıktı iddiasına cevap verdi

Pegasus Hava Yolları, uçakta ölen yolcunun testi pozitif çıktı iddiasına cevap verdi
0

BEĞENDİM

Pegasus Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen- Hamburg seferini yapan uçağında hayatını kaybeden yolcuda koronavirüs tespit edildi iddiasına cevap verdi.

Alman basınında yer alan haberlere göre, 25 Ekim tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı‘ndan kalkış yapan Airbus 320 tipi Pegasus uçağı, Hamburg’a iniş yaptıktan sonra kabin ekipleri uçaktan inmeyen ve koltuğunda hareketsiz şekilde duran yolcunun hayatını kaybettiğini belirledi.

Uçuş sırasında hayatını kaybettiği tahmin edilen 51 yaşındaki erkek yolcunun cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemlerinin yapılması için hastaneye kaldırıldı.

Alman basınında yer alan haberlere göre yapılan otopside yolcunun koronavirüs testinin pozitif olduğu ifade edilerek, yolcunun koronavirüs testinin pozitif olmasına rağmen uçağa nasıl bindiğinin araştırıldığı belirtildi.

Pegasus Havayolları iddialara cevap verdi

Pegasus Havayolları yetkilileri olayla ilgili olarak Sabah gazetesine yaptıkları açıklamada, 25 Ekim’deki uçuşta bir yolcunun hayatını kaybettiği, ancak ölüm nedeniyle ilgili olarak resmi kanallardan kendilerine henüz bir bildirim yapılmadığını belirterek, Türkiye’ye gelişlerde ve Türkiye’den uçuş yapılan ülkelerde uçağa yolcu alımlarında ülkelerin şart koştuğu aşı, bağışıklık kartı ve negatif PCR testi gibi COVID19 uygulamalarının titizlikle uygulandığı vurgulandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Belçika sömürgeci geçmişiyle yüzleşebilecek mi?

eau.de.montagne2