İstanbul’un Sarıyer ilçesinde Aşiyan Sahili’nde denize düşerek kaybolan 2 kişinin kimliği belli oldu. Denizde kaybolan iki kişinin Ayşe Can ve Velat Can kardeşler olduğu belirklendi. İki kardeşin için tatil için yurtdışından Türkiye’ye geldikleri öğrenildi.

Bebek Mahallesi Cevdet Paşa Caddesi’nde, 23 Kasım saat 18.06 sıralarında denizde kaybolan iki kişiyi bulmak için Sahil Güvenlik Komutanlığı, Deniz Polisi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Polis ekiplerince olaya ilişkin incelemeler sonucu denize düşen kişilerin kimlikleri belirlendi.
Olayda denize düşen Ayşe Can’ı (29) kurtarmak için peşinden suya atlayan Velat Can’ın (23) kadının kardeşi olduğu anlaşıldı.
Kendilerinden bir süredir haber alamayan ebeveynlerinin durumu polise bildirmesiyle iki kişinin kimlik bilgilerinin tespit edildiği öğrenildi.
Polisin araştırması sonucu Velat Can ve Ayşe Can’ın anne ile babasıyla 15 yıl önce yerleştikleri İspanya’da ikamet ettikleri ve restoran işi yaptıkları belirlendi.
kaynak : hürriyet
Belçika, tek kullanımlık elektronik sigaraları yasaklamaya hazırlanıyor
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Filenin Sultanları finalde İtalya’ya 3-2 yenilerek dünya ikincisi oldu
50309 kez okundu
3
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44648 kez okundu
5
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu