İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyelik başvurusuyla ilgili görüşmeler başladı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki heyet Brüksel’de yetkililerle görüşüyor.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki heyet, muhatapları ile İsveç ve Finlandiya’nın üyeliği konusunu görüşüyor.

İki ülkenin terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı YPG konusunda somut adım atması beklentisi bir kez daha gündeme getirilecek.
25 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleşen görüşme sonrası taraflar arasında beklentilere ilişkin belge trafiği yaşanmıştı. Brüksel’deki toplantıda, bu belgeler üzerinde görüşmelerde bulunulacak.
Türkiye, bir güvenlik teşkilatı olan NATO’da, terör örgütlerine ev sahipliği yapan ülkelerin yer almaması gerektiğini belirterek İsveç ve Finlandiya’nın üyeliğine olumlu bakmıyor.
Belçika’nın Gent şehrinde balonlar SMA hastası Taha Hamza için uçtu
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110104 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46379 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44046 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43910 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38540 kez okundu