Afyonkarahisar ili Emirdağ ilçesine bağlı Elhan köyü nufusuna kayıtlı 1973 doğumlu 45 yaşındaki 3 çocuk babası Ceylan Ardıç, bu sabah geçirdiği trafik kazası sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.
N-36 kara yolunda bu sabah saat 06:50 sularında meydana gelen ve 5 aracın karıştığı zincirleme kazada, Ceylan Ardıç’la birlikte aynı araçta bulunan Irak uyruklu iş arkadaşının da yaşamını kaybettiği bildirildi. Kazada 3 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Aile kaynaklarından aldığımız bilgilere göre, kaza yerinde sağlık ekiplerinin kontrolleri sonrası öldüğü belirlenen 45 yaşındaki Ceylan Ardıç’ın cenazesi, ambulansla Kortrijk şehrinde özel bir morga taşındı. Yarın sabah cenazesi Kortrijk şehrinden alınarak Gent Sint-Lucas hastanesine getirilecek olan Ardıç’ın cenazesi, Sint-Lucas hastanesinde yıkandıktan sonra, Gent büyük cami’de cuma namazından sonra cenaze namazı kılınacak.
Gent Büyük Cami’de kılınacak cenaze namazı sonrası, yarın akşam THY ait Eskişehir uçağıyla Türkiye’ye gönderilecek olan Ceylan Ardıç’ın cenazesi, Eskişehir havalimanından cenaze nakil aracıyla alınarak, memleketi olan Elhan köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.
‘Türklere vizesiz Avrupa’ konusunda kritik gelişme…
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44652 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38583 kez okundu