İstanbul HAFİF YAĞMUR 11°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

SÜLEYMAN SEBA BRÜKSEL’DE ANILDI… BİR İNSAN ANCAK BUKADAR ÖLEMEZ…

SÜLEYMAN SEBA  BRÜKSEL’DE ANILDI… BİR İNSAN ANCAK BUKADAR ÖLEMEZ…
0

BEĞENDİM

Sunuculuğunu Belemtürk’ün köşe yazarı Gökçe Öztürk’ün yaptığı, Süleyman Seba’yı anma gecesi Brüksel Birmingham Palace Event Center’de yapıldı.

Belçika Beşiktaşlılar Derneği yöneticilerinin düzenlediği geceye eski Beşiktaşlı futbolcu Ali Gültekin’de katılarak bir selamlama konuşması yaptı.

Süleyman Seba’yı anma gecesinin açılış konuşmasını yapan Belçika Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Robert Büyüker, geceye katkı sağlayan herkese teşekkür ederken, geceye katkılarından dolayı Gökçe Öztürk, Ferdi Muğla, Sevan Tuğyan, iş adamı ve mimar Abdurrahman Tanrıkulu, Ali Eryörük, Eray Esen ve desteklerinden dolayı Birmingham Palace Event Center yöneticisi Kazım Korkmazer’e teşekkür plaketi verdi.

Programın devamında Başkan Süleyman Seba anısına, bir belgesel izlendi ve ardından Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Ali Gültekin bir konuşma yaparak, ‘Beşiktaş’ın bu günlere gelmesi kolay olmadı, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene’ sözleri ile bitirdiği konuşmasının ardından, lokal için siyasilerin çözüm getirmesi ricasında bulundu. (Ali Gültekin’in geniş konuşması haber videomuzda)

Daha sonra sırasıyla Brüksel Saint-Josse Belediye Başkanı ve Federal milletvekili Emir Kır, Schaerbeek belediye başkan yardımcıları Sait Köse ve Sadık Köksal, Brüksel Bölge Parlamentosu milletvekili Hasan Koyuncu ve Gent belediye başkan yardımcısı Resul Tapmaz konuşma yaptılar.

Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz yaptığı konuşmasında, Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Ali Gültekin’i Gent şehrine davet etti. Salonda bulunan Brüksel Türk siyasetçilererine ‘Siz Gent şehrini köy gibi görüyorsunuz ama Ulu Önder Atatürk’ün bir sözünü hatırlatarak, “Köylü Türkiye’nin Efendisidir”, Gent Beşiktaş spor kulübü kendi salonunda maçlarını yapıyor’ diyerek epri yaptı.

Belçika Beşiktaşlılar Derneği yararına yapılan tombala çekilişinde açık artırmaya sunulan Beşiktaş formasına 600 euro veren Brüksel Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Robert Büyüker, Beşiktaş formasını geri iade ederek tekrar açık artırmaya konmasını istedi ve ikinci defa yapılan açık artırmada, Beşiktaş formasına 700 euro veren İnan Çetin oldu. Brüksel Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Robert Büyüker, bu akıllı hamlesiyle Dernek kasasına 1.300 euro katkı sağladı.

Daha sonra gece yerini türkü ve şarkılara bıraktı. Gecede başarılı sahne sunumuyla Gökçe Öztürk dikkatleri üzerine topladı.

HABER: ZEHRA ÖZER
BELEMTÜRK HABER KOORDİNATÖRÜ
HABER VİDEO:

HABER FOTOĞRAFLARI
RESİM-24

RESİM-1

RESİM-2

RESİM-3

RESİM-4

RESİM-5

RESİM-6

RESİM-7

RESİM-8

RESİM-9

RESİM-10
RESİM-11

RESİM-12

RESİM-13

RESİM-14

RESİM-15

RESİM-16

RESİM-17

RESİM-18

RESİM-19

RESİM-20

RESİM-21
RESİM-20

RESİM-21

RESİM-22

RESİM-23
RESİM-51

RESİM-25

RESİM-26

RESİM-27

RESİM-28

RESİM-29

RESİM-30

RESİM-31

RESİM-32
RESİM-33

RESİM-34

RESİM-35

RESİM-36

RESİM-37

RESİM-38

RESİM-39

RESİM-40

RESİM-41

RESİM-42

RESİM-43

RESİM-44
RESİM-45

RESİM-46

RESİM-47

RESİM-48

RESİM-49

RESİM-50

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Gent Bld. Bşk. Yrd. Resul Tapmaz Bulgaristan’a Çözüm Sundu

eau.de.montagne2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.