Oturduğu bir lokalde silahlı saldırıya uğrayan 46 yaşındaki Türk esnaf Şahin Köseoğlu hayatını kaybetti.
Almanya’nın Köln şehri Mülheim Semti’nde Perşembe günü saat 01:40 sularında meydana gelen olayda evli ve 2 çocuk babası, Sivas nufusuna kayıtlı Şahin Köseoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.
Keup Caddesi Esnaf Birliği yönetim kurulu üyesi olan 46 yaşındaki Köseoğlu, aynı zamanda İçecek dağıtım firmasınında sahibiydi.
İddiaalara göre Köseoğlu ile hemşerisi olduğu iddia edilen zanlılar, olaydan önce lokalde birlikte oturuyorlardı. Görgü tanıklara göre üçlünün arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı ve bir süre sonrada Köseoğlu silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.
Köln polisi cinayetle ilgili geniş çaplı araştırma başlatarak, zanlıların yakalanması için özel bir ekip kurdu.
GENTBRUGGE’DE TIR İÇİNDE YAKALANAN 14 SURİYELİ, BELÇİKA’DA MÜLTECİ OLARAK KALMAK İSTEMEDİ
1
TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÜVENLİK DUVARI ENGELİ
838864 kez okundu
2
Filenin Sultanları finalde İtalya’ya 3-2 yenilerek dünya ikincisi oldu
50448 kez okundu
3
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46447 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44660 kez okundu
5
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44004 kez okundu