İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU 19°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Silahıyla Teslim Oldu

Silahıyla Teslim Oldu
0

BEĞENDİM

PKK artık halktan da yüz bulmuyor. Diyarbakır’da iddiaya göre, kendisini dağa götürmeye çalışan bir kişiyi öldüren 18 yaşındaki genç, olayda kullandığı silahla birlikte polise teslim oldu.

Diyarbakır’da terör örgütüne eleman kazandırmak isteyen bir kişi bu kez sert kayaya çarptı. 18 yaşındaki genç dağa çıkması için kendisini ve ailesini tehdit eden PKK’lıyı silahla vurarak öldürdü.

Olayın şüphelisi olduğu belirtilen 18 yaşındaki A.E., olayda kullandığı silahla birlikte Şehitlik Polis Merkezi Amirliği’ne giderek teslim oldu.

Zanlının ifadesi üzerine bölgeye giden polis ekipleri, olay yerinde 1 adet boş kovan buldu. Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

BÖLGE HALKI TEPKİSİNİ GİZLEMİYOR

7 Haziran seçimlerinin ardından terör örgütü PKK’nın başlatmış olduğu şiddet ortamı en çok bölgede yaşayan halkı mağdur etti. Bölge halkı başlatılan operasyonların ardından her yerde terör örgütüne tepkisini ortaya koydu. En son Beşiktaş’taki PKK saldırısının ardından yüz binlerce Kürt vatandaş sokaklara çıkıp terör örgütüne tepki gösterdi.

PKK’YA KATILIM SON 40 YILIN EN DÜŞÜĞÜNDE

Başbakan Binali Yıldırım, son AK parti MYK’da PKK’ya katılım sayısının son 40 yılın en düşük düzeyine indiğine dair raporların olduğunu ifade etmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Reina Saldırısında Hayatını kaybeden Kerim Akyıl Son Yolculuğuna Uğurlandı

eau.de.montagne2